Cooking クッキング
ごぶさたしておりました。 It's been quite a while.
3月23日に生望教会で料理教室が行われました。
On the 23rd of March, a cooking class was held at the church.
メニューはこちら:
春のパスタ
新ごぼうのミルクスープ
春キャベツのコースロー
新玉ねぎのグリル
いちご大福
The menu?
Spring Pasta
New Gobo Milk Soup
Spring Cabbage Coleslaw
Grilled New Onion
Strawberry Daifuku. Oh yes.
「うまし。」
私自身は遅れてきちゃったのですが、残りの時間はとっても楽しく、おいしいひと時となりました。
ともみ(先生?)、ありがとうございました。 (^^)
I got there a bit late, but I enjoyed the remaining time, cooking and eating.
Thank you, Tomomi(sensei?). (^^)
There's possibly another cooking class next month as well.
来月もあるそうですが。。。
3月23日に生望教会で料理教室が行われました。
On the 23rd of March, a cooking class was held at the church.
メニューはこちら:
春のパスタ
新ごぼうのミルクスープ
春キャベツのコースロー
新玉ねぎのグリル
いちご大福
The menu?
Spring Pasta
New Gobo Milk Soup
Spring Cabbage Coleslaw
Grilled New Onion
Strawberry Daifuku. Oh yes.
「うまし。」
私自身は遅れてきちゃったのですが、残りの時間はとっても楽しく、おいしいひと時となりました。
ともみ(先生?)、ありがとうございました。 (^^)
I got there a bit late, but I enjoyed the remaining time, cooking and eating.
Thank you, Tomomi(sensei?). (^^)
There's possibly another cooking class next month as well.
来月もあるそうですが。。。
2013-03-25 22:22
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